Anmäl felstavade spel

Som några av er redan vet så finns möjligheten att anmäla felstavade spel. Någon riktig funktion för detta finns inte, men om du vet något spel som är felstavat så skriver du ett inlägg i denna tråd: http://www.fuska.nu/forum/trad.php?id=1680534

Moderatorerna tar sig då en titt och rättar till spelnamnet. Det är viktigt att ni medlemmar hjälper oss med detta, så att Fuska.nu kan hållas så korrekt som möjligt.

Vilka spel ska anmälas?
Här är en lista på spel som kan anmälas i tråden:
* Felstavade spel (fel såsom att ett ':' är glömt i namnet eller att spelet börjar med ett 'a' istället för ett 'A')
* Fel namn på spelet (fel såsom att spelet heter 'Spel 1: Desctruction' i USA, men 'Spel 1: Annihilation' i Europa. Ligger det amerikanska namnet uppe på spelet så ska du anmäla det i tråden).
* Fel bild/lanseringsdatum/utvecklare (om du ser att något av detta inte stämmer till ett spel, så anmäl det i tråden).

Tips!
*Anmäl INTE spel i stil med "Prince of Persia (2008)", då detta spel enbart heter så för att skilja det från "Prince of Persia" som är släppt tidigare till samma konsol.
* Kolla upp din information på http://www.gamefaqs.com/ innan du postar ett inlägg. Där har de rätt utvecklare, lanseringsdatum och bild. Kolla därför under Data-fliken på Gamefaqs. Tänk dock på följande:
** Utvecklare heter 'developer' på engelska.
** Det rätta namnet på spelet ska ha 'EU' (står för Europa) i slutet på samma rad, annars kollar du upp för fel kontinent.
** Gamefaqs är en amerikansk sida. När du skriver i datumet, tänk på att amerikaner skriver månad-datum-år, istället för den svenska varianten dag-månad-år. Därför betyder 06-10-08 den 10 juni 2008 och INTE den 6 oktober 2008!
** Kolla gärna in under Images-fliken. Där ska du välja EU-bilden (även kallad PAL-bild), om du ska anmäla felaktig bild i tråden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0